Kilpailukalenteri

M T K T P L S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Huikeat avajaiset

Avajaiset ovat nyt takanapäin, vene on mitattuna, purjeet leimattuna ja kaikki on valmista huomista tune up kilpailua varten…

Paralympialaisten avajaiset olivat jotain sellaista, jonka todella muistaa loppuelämänsä. Stadion oli loppuunmyyty, tarkoittaen että urheilijoita oli stadionilla vastaanottamassa 80 000 ihmisen joukko. Tähän joukkoon mahtui myös Englannin kuningatar Queen Elisabethkin. Avajaisten kohokohtia olivat paralympiatulen saapuminen stadionille, huikea valoshow ja myös se kun stadion repeää valtaisaan huutoon isäntämaa Iso-Britannian marssiessa sisään stadionille.

Mitä huomiseen tulee, niin vuorossa on vielä tune up kilpailu, myös Rikard Bjurström saapuu huomenna kisakylään. Sääennuste näyttää tällä hetkellä kilpailujen ajaksi tuulta 5-7m/s.

Niko

Holly Edmonds on paikallinen avustajamme. Kotiutuminen kisakylään on ollut helppoa. Asuntona toimii kahden makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja olohuoneen muodostama kokonaisuus. Ruokailu tapahtuu kisakylän keskelle rakennetussa isossa ruokalassa, joka on auki vuorokauden ympäri.

Vesille olemme päässeet nyt kahtena päivänä kolmesta. Tuuli on ollut navakkaa ja sade ajoittaista – tyypillistä englantilaista säätä.

Huomenna jälleen tarkoitus päästä vesille ja ilalla vuorossa tervetulotilaisuus jonka avaa kaupungin pormestari.

Niko

Matka sujui ilman suurempia ongelmia. Samalla lennolla tulivat myös suomen pöytätenniksen pelaajat. Heatrown lentokentältä matka jatkui bussilla Weymouthiin. Tänään vuorossa on veneen rekisteröinti yms.

Niko