Kilpailukalenteri

M T K T P L S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Joukkue SM

Joukkue SM voittajat selvillä...

Joukkue SM voiton vei viimevuotiseen tapaan Rikard Bjurström ja Marko Dahlberg. Toisena päivänä tuuli oli oikukas ja kilpailujärjestäjät rakensivat radan kymmeneen kertaan, mutta siltikään yhtään karsintalähtöä ei saatu purjehdittua. Joten ensimmäisen päivän tulokset jäivät voimaan lukuunottamatta kolmea ensimmäistä joukkuetta, jotka saivat purjehdittua finaalilähdön. Päivän paras kommentti oli Jyrki Mantereen "Purjehdin juuri lähtöaluksen ympäri tekemättä yhtään vastakäännöstä" 

 

 

Omasta mielestäni viikonlopun tuuliolosuhteet olivat jopa niin oikukkaat, että tuurilla oli välillä vähän liiankin iso rooli kilpailussa. Mutta kuten todettua niin vain voittajat olivat samat kuin viimevuonna, joten kyllä taitoakin tarvittiin. Jatkuvaa tuuria kutsuttakkoon tästä eteenpäin taidoksi. 

LOPPUTULOKSET

Tänä vuonna joukkue SM teamin nimi on TPS-BSF. Joukkuetoverina on Simo Lehtinen Porista. Ensimmäinen päivä oli yhtä suurta arpajaista. Tämän totesin erityisesti toisessa lähdössä jossa johdin lähtöä selvästi ensimmäisellä ylämerkkillä kts. oheinen video, mutta alamerkille tultaessa koko muu fleetti oli ohittanut minut ja kiersin alamerkin viimeisenä, uskomatonta mutta totta. 

Perjantaina teimme Jessen kanssa muutoksia veneeseen ja vaihdoimme etustaakissa olleen dynemaköyden vaijeriin. Tämä osoittautui hyväksi ratkaisuksi ja vauhti olikin varsin hyvää myös kovemmassa tuulessa.

Niko