Kilpailukalenteri

M T K T P L S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Ranking Rauma

Ranking Rauman voiton vei Stellan Berlin...

Rauman ranking kilpailun voiton vei ruotsalainen Stellan Berlin. Stellan on myös tällä hetkellä hallitseva maailmanmestari. Toiseksi tuli Suomen kaikki muut ranking kilpailut voittanut Jan Forsbom. Kolmas puolestaan oli ruotsalainen Henrik Johnsson. 

Kilpailussa oli ilahduttavasti mukana 27 venettä. Kilpailulautakunta sen sijaan oli pieni, mutta tehokas ja kilpailut saatiin vietyä kunnialla loppuun. Ensimmäisenä päivänä haasteita purjehtijoile tuotti pitkä radan päässä sijainnut pieni ylämerkki, jota oli vaikea havaita vastavaloon katsottaessa. Asia kuitenkin korjattiin seuraavaan päivään ja merkki vaihdettiin isompaan. 

Sunnuntaina kilpailun jälkeen pakattiin myös suomesta lähtevä kontti Torontossa järjestettäviin avoimiin MM-kilpailuihin. Konttiin pakattiin seitsemän suomalaisvenettä ja kaksi ruotsalaisvenettä.

Omalla kohdalla kilpailu toimi "pre-race" harjoituskilpailuna Kanadan paralympiakarsintoja ajatellen. Oli parempi tehdä virheet täällä kuin tulevana viikonloppuna alkavassa karsinnassa. Samaan aikaan järjestettiin myös kanadassa pre-race kilpailu johon osallistui hieman alta 18 purjehtijaa. Tässä suhteessa Rauman ranking kilpailu toimi parempana harjoituskilpailuna, koska täällä veneitä oli 27. Karsintoihin puolestaan on ilmoittautunut 47 purjehtijaa.

Sijoitukseni Rauman ranking kilpailussa oli 12.

Tulokset kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ

Niko